Slip for bekymringer over udgifter

 

Autotjek Tryghedsforsikring 

Autotjek Tryghedsforsikring

Hos 100% Autotjek kan du tegne en Autotjek Tryghedsforsikring uden selvrisiko. Forsikringen er udarbejdet i samarbejde med forsikringsselskabet AutoConcept og er derfor billig samt omfattende i dækning. Den fungerer som en ejerskifteforsikring, hvor du får dækket eventuelle skader i en periode efter købet.

 

Ekstra tryghed efter køb

Med en Autotjek Tryghedsforsikring er bilen kontrolleret indgående, og det giver dig sikkerhed for, at den er i orden. Forsikringen dækker mod en lang række uforudsete nedbrud på din bil, så du hverken skal betale arbejdsløn, reservedele eller moms, når din bil får en dækningsberettiget reparation. 

 

Undgå uforudsete udgifter

Autotjek Tryghedsforsikring er en udvidelse af din 12 måneders Autotjek-Garanti, der følger med i købet. Tryghedsforsikringen er markedets bedste sikring mod uventede udgifter og derfor oplagt, hvis du ønsker øget økonomisk tryghed. Ved nedbrud, skade og havari har du også frit værkstedsvalg i hele EU og EØS. 

 

Krav til service og reparationer
For at få fuldt udbytte af din Autotjek Tryghedsforsikring er det vigtigt, at du overholder producentens anviste serviceintervaller på et værksted, der er godkendt af bilproducenten. I selve dækningsperioden skal du få foretaget service og reparationer på dækningsberettigede skader hos et 100% Autotjek godkendt værksted.

 

Tjek vores dækningsoversigt

 

Betingelser for forsikringen

Du kan tegne en 100% Autotjek Tryghedsforsikring på de fleste biler under 3.500 kg. Ved tegning kan bilen maksimalt være 12 år og maksimalt have kørt 200.000 kilometer. Bilens alder og kilometerantal afgør dækningsomfanget. I dækningsoversigten kan du se de biler, der er undtaget, og prisoversigten får du hos din lokale 100% Autotjek forhandler.

 

Dækker også i udlandet

Hvis du er uheldig og får en dækningsberettiget skade under kørsel i EU eller de nordiske lande, dækker Autotjek Tryghedsforsikring også. Regningen fra reparationen medbringer du blot efterfølgende til din lokale 100% Autotjek-forhandler, som anmelder skaden. Når skaden er godkendt, får du returneret dit udlæg for reparationen.

 

Procedure ved reparation

Hvis du får et nedbrud på din bil, kontakter du dit nærmeste 100% Autotjek værksted, der fejlsøger på bilen og indsender en skadesanmeldelse, hvis reparationen er omfattet af dækningen. Når værkstedet modtager en godkendelse på en dækningsberettiget reparation, reparerer de bilen, så du hurtigst muligt er kørende igen.  

 

Reservedele er dækket

Autotjek Tryghedsforsikring dækker reparationer på reservedele, der som udgangspunkt ikke er betegnet som en sliddel, du bør forvent at skulle udskifte i bilens levetid. Bremsedele, affjedring og udstødning er for eksempel sliddele og dermed undtaget for dækning.

 

Fornyelse af forsikringen

Du kan forny din Autotjek Tryghedsforsikring ved udløb, hvis bilen i perioden ikke er blevet over 12 år gammel eller har kørt mere end 200.000 km. på fornyelsestidspunktet. Afhængig af bilens alder og kilometerstand dækker forsikringen op til kr. 50.000 pr. skade