Find din nye brugte bil

Vi har 4769 biler på lager

Din søgning gav 500 resultater

Brugte VW

VW er en af de største bilproducenter i verden, og det er der rigtig god grund til. VW laver nemlig biler af god, gedigen kvalitet, der aldrig skuffer på hverken design eller køreglæde. Det er eksempelvis VW, der står bag den folkekære boble, der var et hit helt op i 1970’erne, og succesen er bestemt ikke blevet mindre med deres populære VW Golf, der lægger navn til en hel bilklasse. Ja, der er i hvert fald ingen tvivl om at VW, der på godt dansk betyder folkevogn, lever op til sit navn. VW har nemlig præsteret, at have hele tre biler på top-10-listen over mest solgte biler på verdensplan; det drejer sig selvfølgelig om Golfen og Passaten og Beetlen, som du måske bedre kender som den moderne boble.

Der er ingen tvivl om, at VW byder på masser af biler, som folket er vilde med. Derfor finder du også et rigtig stort udvalg ag brugte VW på markedet. Hos 100% Autotjek finder du brugte VW fra forhandlere i hele landet. 100% Autotjek-certificeringen er din sikkerhed for en tryg og sikker handel.

Læs mere om brugte VW her.

Fordele ved at købe din VW brugt

Det kan være super fordelagtigt at investere i en brugt bil – særligt en brugt VW. Det skyldes nemlig, at brugte VW er kendt for deres fremragende kvalitet, hvilket gør, at priserne på selv de brugte modeller holder et højt niveau. Priserne på brugte VW ligger faktisk i den lidt dyrere ende sammenlignet med andre mærker. Det er dog ikke en dårlig ting – tværtimod. Det gør nemlig brugte VW til en rigtig god handel, da gensalgsværdien er forholdsvis høj. Derudover får du med VW også utroligt meget udstyr for pengene, når du handler brugt.

Mikro- og minibilen

Der er snart ikke et bilmærke, der ikke har et perfekt bud på en ideel mini- og mikrobil – og VW er bestemt ingen undtagelse. Deres bud på en god minibil er nemlig den populære VW Up, der kun et år efter, at den blev lanceret i 2012 formåede at blive kåret til årets bil. VW Up er nemlig noget særligt i mikrobilsklassen, fordi den fås med en hel del udstyr, og fordi der er kræset om det indvendige design, så den emmer lidt af luksus sammenlignet med de andre biler i samme klasse. Udover at have sat sig solidt på mikrobilsklassen gør VW det også særdeles godt i minibilsklassen med deres populære Polo, der har været den fjerde mest solgte bil i hele Danmark. VW’s formidable Polo gør det rigtig godt i byen, men har en del mere plads end Up’en, hvilket gør den oplagt som primær bil eller pendlerbil.

Familiebilen

Når der bliver sagt familiebil, får du med garanti et billede af en ordentlig slæde med plads til autostole, barnevogne og et bagagerum, der er større end badeværelserne i små Aarhusianske og Københavnske lejligheder. Ja, mildt sagt en ordentlig skude. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. VW har præsteret at skabe et par fantastiske familiebiler med deres VW Golf og Passat. Passat’en er en stor stationcar, der er spækket med lækkert udstyr og virkelig har plads til alt, men der er samtidig kræset for designet, så den emmer af luksus og ikke skriger barnevogn og bleer. Derudover har de skabt en lidt mindre familiebil med den populære Golf, der er en mindre stationcar med godt med bagagerumsplads og plads på bagsæderne til den lille familie.

Crossoveren/SUV’en

VW har selvfølgelig også et bud på en SUV; nemlig VW Touareg – og her er der virkelig tale om en luksus SUV, hvor priserne på de fabriksnye er skyhøje. Det er derfor en utroligt populær bil på brugtvognsmarkedet, da priserne på de ældre modeller er lidt mere fornuftige. Touareg’en giver helt formidabel køreglæde med sin høje indstigning og emmer af luksus takket være den brede, maskuline køler og rå design. VW Touareg er desuden spækket med lækkert standard- og ekstraudstyr, der vil få enhver bilentusiast til at klappe i hænderne af begejstring. 

Køb af brugt VW med 100% Autotjek

Du kan gøre en rigtig god handel ved at købe din VW brugt. Du får nemlig utroligt meget kvalitet og udstyr for pengene med en brugt VW uanset model. Det at handle brugt bil kan betyde ekstra usikkerhed i forhold til tryghed sammenlignet med købet af en fabriksny bil. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Handler du brugt VW med 100% Autotjek-mærkning, får du nemlig masser af tryghed og sikkerhed med i handlen. Det skal nemlig være rart og trygt at handle brugt, derfor får du med 100% Autotjek:

  • Kilometergaranti
  • Alt at vide om netop den brugte VW, du har forelsket dig i
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-forsikring

Vil du vide mere om fordelene ved at købe brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, kan du blive klogere lige her. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål. Giv os et kald på tlf. 65 65 50 11, eller benyt vores kontaktformular.