Find din nye brugte bil

Vi har 4777 biler på lager

Din søgning gav 339 resultater

Brugt Peugeot 

Peugeot er et fransk bilmærke, der lavede sin allerførste bil tilbage i1889. Men det var ikke hvilken som helst bil og slet ikke en bil, som vi kender det i dag – den var nemlig dampdrevet. Siden den gang har det været en kerneværdi for Peugeot ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller køreegenskaber. Deres biler er derfor særligt kendt for deres sportslige køreegenskaber, der gør det til en sand fornøjelse at sætte sig bag rattet – og så er Peugeots biler gode ved pengepungen. De er nemlig relativt billige i drift. 

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Peugeot lige fra små formidable bybiler over skønne rummelige familiebiler til de populære crossovere med deres høje indstigning. 100% Autotjek-mærkningen er din sikkerhed for en tryg og sikker handel.

Bliv klogere på brugt Peugeot her. 

Fordele ved at købe din Peugeot brugt

Det kan være rigtig fordelagtigt at købe din Peugeot brugt. Det skyldes, at du får masser af bil for pengene. Brugte Peugeot kommer nemlig med godt med udstyr, har lave driftsomkostninger, lange serviceintervaller og så formår motorerne i Peugeots biler at kombinere høj ydelse med lavt brændstofforbrug. Derudover får du rigtig god komfort samt masser af fleksibilitet, der findes nemlig en Peugeot til ethvert behov. Men hvad er egentlig Peugeots bud på en god minibil til storbyerne, og hvilken model skal du kigge efter, hvis du skal have plads til hele familien?

Minibilen 

Minibilen er nærmest et must, hvis du bor eller arbejder i byen. Den kan snige sig ind på parkeringspladser, hvor familie-slæden må opgive, og så er den utroligt økonomisk, og derfor ideel som bil nummer to. Peugeot har selvfølgelig to gode bud på en formidabel minibil nemlig Peugeot 206, der ovenikøbet er en af de mest solgte biler i Danmark og Peugeot 208, der er afløseren til Peugeot 206. De klarer begge byernes smalle gade som en drøm og gør et anstændigt stykke arbejde på motorvejen. Minibilerne er desuden billig i drift ligesom størstedelen af brugte Peugeot, og så har de et godt sikkerhedsniveau og et fint størrelse bagagerum. Da det er minibiler, er det ikke verdens største motorer, du finder i disse brugte Peugeot. Det betyder ikke, at udvalget er dårligt tværtimod. De rappe minibiler kommer blandt andet med en 1.1-liters benzinmotor med 60 hestekræfter og en lidt større 1.6-liters dieselmotor med op til 114 heste. Peugeot 206 og Peugeot 208 er Peugeots gode bud på en perfekt bybil, der klarer lidt af det hele. 

Familiebilen

Er du på udkig efter en brugt Peugeot, der kan rumme hele familien, bør du holde udkig efter Peugeots crossovere, SUV’er og stationcars. Peugeots familiebiler er både komfortable og yderst funktionelle og designet til at give masser af plads med et rummeligt bagagerum, praktiske opbevaringsrum og en stor kabine med plads til flere autostole. Peugeot 308 er et rigtig godt bud på den perfekte familiebil – her er nemlig plads til det meste, og så finder du den både som stationcar og sedan. Størrelsen på bagagerummet ligger mellem 420-610 liter, og særligt bagagerummet i stationcar-versionen er enormt med masser af plads til pakkenelliker, hundebur eller barnevogn. 

Crossoveren 

Crossoveren er den perfekte fusion mellem den rummelige stationcar og den robuste firehjulstrukne SUV – og der er snart ikke et bilmærke, der ikke er kommet med et bud på en god crossover. Det gælder selvfølgelig også Peugeot, der med sin crossover Peugeot 2008 har skabt et kompakt monster af en lækker bil med masser af plads og den klassiske høje indstigning for denne type bil. Crossoveren er et perfekt bud på en familiebil til familien med store børn. Kabinen er høj og rummelig, og der er plads til lange stænger på bagsædet. Størrelsen på bagagerummet er på 410 liter og perfekt til alt fra sportstasker til indkøbsposer fra årets største handletur.

Køb af brugt Peugeot med 100% Autotjek 

Det er super fordelagtigt at købe din Peugeot brugt. Du får nemlig masser af udstyr, kvalitet og bil for pengene. Handler du brugt Peugeot med 100% Autotjek-mærkning, får du desuden masser af tryghed og sikkerhed ved køb af brugt bil. Du får nemlig: 

  • Alt at vide om den brugte Peugeot, som du har udset dig
  • Kilometergaranti
  • Sikkerhed mod at der findes restgæld i bilen
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-forsikring

Du kan blive meget klogere på alle fordelene ved at købe brugt Peugeot md 100% Autotjek-mærkning lige her. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, som du finder her, eller på tlf. 65 65 50 11.