Find din nye brugte bil

Vi har 4771 biler på lager

Din søgning gav 315 resultater

Brugt Audi

De fire sammenflettede ringe, der udgør Audis logo, er efterhånden blevet synonymt med eksklusivitet og prestige – og det er der da også en særdeles god grund til. Audi, der er tysk, har nemlig siden sin opstart i 1910 været kendt for at producere luksusbiler af fremragende kvalitet og har nu i mere end 100 år skabt lækre biler i sporty designs. Uanset hvilken brugt Audi du har i kikkerten, kan du være sikker på at få masser af kvalitet og bil for pengene.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Audi’er med masser af lækkert udstyr og i et væld af frække modeller. Vi samarbejder nemlig med Audi-forhandlere og andre forhandlere landet over, så der er rig mulighed for, at du kan finde lige præcis den brugte Audi, der passer til dig. Du finder alt fra den fikse Audi A1, der har den perfekte størrelse til bykørsel, over den rummelige klassiker Audi A3 til rå og velkørende SUV’er såsom Audi Q3. Med 100% Autotjek-mærkningen kan du være sikker på at få en tryg og sikker handel, ligegyldigt hvilken forhandler du vælger at handle hos.

Læs mere om de fede Audi-modeller længere nede på siden.

Audi-modeller – Audis forunderlige verden

Det er ikke nogen hemmelighed, at Audi har specialiseret sig i at give sine biler et dynamisk og sportsligt design. Det gælder alle Audi’er lige fra de store basser i SUV-genren til de mere klassiske firma/familiebiler. Men hvad er forskellen helt præcist på de mange Audi-modeller og serier? Det kan være en anelse svært at finde ud af, hvad der er hvad. Audi er nemlig verdensmestre i at lave deres skønne modeller i flere biltyper. Et godt eksempel er Audi A3, der både fås i en sportback, limousine og cabriolet-udgave. Ja faktisk fås Audis biler som sedan, stationcar, hatchback, coupe, MPV, SUV og cabriolet. Forvirret? Det er der ikke noget at sige til. Du kan se en generel oversigt over alle biltyper lige her, hvis du er i tvivl om, hvad forskellen er på eksempelvis en hatchback og en sedan er. Du kan også tage et kig  her, og få et overblik over, hvilke typer Audis populære modeller kommer i.

A-serie

Audis A-serie er en alsidig og rummelig serie, der passer til ethvert behov. Her finder du blandet andet den lille Audi A1, der er god i byerne, men også den større, prisvenlige, brugte Audi A3 samt den lidt større og dyrere Audi A4. Disse to giver begge en fantastisk køreoplevelse, har et lækkert design og masser af plads til hele familien. Audi A6 og Audi A5 hører selvfølgelig også til i denne serie. 

Q-serie

Q-serien er Audis bud på hvordan rå og alsidige offroadere, der er udstyret med formidabelt firehjulstræk, skal være. I denne serie finder du blandt andet SUV’ere med godt med plads og høj siddeposition, der giver masser af køreglæde, samt Audis crossovere, der er den perfekt fusion af en SUV og de mere traditionelle personbiler. Hvis du er interesseret i en lækker SUV, kan du med fordel tage et kig på Audi Q5 og Audi Q7.

Audis Q-serie og Audi Quattro må ikke forveksles – det er nemlig ikke det samme. Quattro er blot betegnelsen for firehjulstrækket på Audis biler. Du kan læse mere om Audi Quattro på Audis egen hjemmeside her.

Køb af brugt Audi med 100% Autotjek

Fordelen ved at købe din Audi brugt er, at du kan få en lidt dyrere bil til billigere penge. Audi’er har nemlig en stor afskrivning de første par måneder, når de kommer direkte fra fabrikken, og du kan derfor spare godt med penge, hvis du vælger en brugt over en ny. Brugte Audi’er holder desuden prisen rigtigt godt. Mange af dem har været leasingbiler i deres tidligere liv, hvilket vil sige, at de er særdeles velholdte. Ved køb af en brugt Audi med 100% Autotjek-mærkning får du desuden masser af sikkerhed og tryghed – helt ligesom du vil få ved køb af en fabriksny bil. Du får nemlig:

  • Alt at vide om den brugte Audi, du er lun på
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod, at der ingen restgæld er i bilen
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Du kan se alle fordelene ved at købe din Audi brugt med 100% Autotjek-mærkning her. Ligger du inde med spørgsmål omkring vores 100% Autotjek-forsikring, er du også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller give os et kald. Al kontaktinformation kan findes her.