Betal bilen i små bidder

Få dit bilkøb finansieret hos 100% Autotjek

100% Autotjek tilbyder et af landets billigste og nemmeste billån. Vi er eksperter i at skræddersy finansieringsløsninger, hvad enten der er tale om nye eller brugte biler.

Så snart du har fundet din drømmebil, laver 100% Autotjek forhandleren den løsning, der passer til netop dig og dine behov.100% Autotjek er altid parat til at servicere dig, og vi tør godt love, at vi kan tilbyde dig en af markedets bedste og hurtigste finansieringer.

Få flere oplysninger og et konkret tilbud fra din lokale 100% Autotjek forhandler.

Værd at vide om billån og finansiering

Hvor lang tid bør jeg finansiere min bil over

Som udgangspunkt kan du finansiere en bil i op til 8 år, dog vil der være en begrænsning på bilens alder ved udløb på 10-11 år.

Man skal dog altid huske på, at lånets løbetid gerne skal passe med det kørselsmønster, man har.

Hvis man kører mange kilometer om året, vil det være mest optimalt at finansiere bilen over færre år, da man ellers risikerer at bilens restværdi ved et salg i perioden vil være mindre end det, man skylder på lånet.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent og giver et billede af, hvor stor en del af lånebeløbet der er omkostninger.

Et lån, hvor lånebeløbet er lille og tilbagebetalingstiden kort, vil have en højere ÅOP end et lån med større lånebeløb over længere tilbagebetalingstid. Det skyldes, at stiftelsesomkostningerne vil være en større andel i forhold til lånets hovedstol, og at der er kort tid at fordele omkostningerne over.

Det vil sige: Jo kortere tilbagebetalingsperiode, jo højere ÅOP. Jo mindre lånebeløb, jo højere ÅOP